Obvestila februar-marec 2021

Spoštovani,
zadnje dneve prejemam maile iz strani bodočih novih lastnikov, ki se nahajate na seznamu rezervacij. Prosila bi za strpnost ter , da se držite dogovorjenih navodil ter predvidenih terminov iz dokumenta rezervacije.
Od dneva kotitve do prevzemom preteče čas najmanj 3,5 mesecev in takrat bo dovolj časa, še za ostale izmenjave informacij in predajo navodil. Namreč vsak vaš dodaten nepotreben mail ali klic mi vzame del že tako skrbno načrtovanega časa, za katerega sem zaradi vseh obveznosti v pomanjkanju.
Zaenkrat vas lahko le obvestim, da so paritve potekale v skladu z dogovori in, da so bile uspešne. Ko bodo novosti vas PRAVOČASNO obvestim. Do takrat pa prosim nekoliko strpnosti. Hvala za razumevanje.
Kot veste smo pred kratkim oddali zimsko leglo in na nek način še vedno potekajo uvajanja ter vaše učenje, kako in kaj še v praktičnem delu….uvajanja potekajo lepo v skladu z navodili, ki jih pridno upoštevate ❤, za vas velja seveda prav nasprotno VPRAŠAJTE VSE KAR VAS ZANIMA 🙂 ❤
Hvala za vaše slikce in filmčke…še nekaj njih ❤
Vzrediteljica pasemskih britank Nataša Vrečko

Na voljo odrasla lila pasemska britanka Dragomira

Smo vzrejališče pasemskih britank Kiki cattery iz Celja in imamo na voljo obcasno tudi,kakšno odraslo pasemsko britanko, trenutno je na voljo lila pasemska britanka, kot hišni ljubljenček in bo pred prevzemom poskrbljeno za sterilizacijo,čipiranje, cepljenje proti nalezljivim boleznim, prav tako bo opravljen veterinarski pregled. Britanka je stara 6 let in primerna za kakšen starejši par ali umirjen dom. Za vse ostale informacije nam pišite v zasebna sporočila. Prosim, da pri tem zapišete še kaj o sebi in vaših trenutnih ali preteklih hišnih ljubljenčkih.

lila odrasel pasemski britanec

V mačkarni Kiki Cattery iz Celja imamo na voljo čudovitega lila odraslega pasemskega samčka .
Olvig je zelo lep maček, čudovitega videza in umirjenega karakterja, zato je zanj primeren umirjen dom brez manjših otrok.
Ker je bil seveda kupljen z namenom razploda, ki pa v treh letih niso bili uspešni smo morali v našem vzrejališču nabaviti novega samčka, Olvig pa je tako sedaj na voljo po dosti nižji ceni od nabavne, cena zanj je običajna za pasemskega britanca kvalitete hišni ljubljenček .
Prosim, da pišete resnično le osebe brez večjega števila živali in manjsih otrok, saj mu želimo resnično umirjeno prilagajanje v novi dom.
Za ostale informacije nas kontaktirajte v zasebna sporočila, prosim pripišite tudi kaj o sebi..
https://www.facebook.com/kikicattery.britanka/
www.kikicattery.info 031 664 027 info@kikicattery.info

Na voljo odrasli lila samček /kastrat Olvig

 Na voljo imamo odraslega lila kastriranega samčka. Olvig je primeren tudi za vse tiste, ki se odločujete za posvojitev odraslega mucka. Vsi morebitni neprimerni komentarji ali vaše napačne domneve bodo izbrisane.

Olvig je zelo lep mačkonček, čudovitega videza, prijetnega karakterja.
Ker je bil seveda kupljen z namenom razploda,ki pa v tem času niso bili uspešni smo se morali odločili za kastracijo ter odtujitev.
Da zmanjšam število vseh vaših sporočil in vprašanj je naša želja zanj umirjen novi dom brez manjsih otrok ali drugih živali, kjer bo delezen ljubezni in veliko pozornost še v naprej.
Muc je seveda pasemski – ima rodovnik ter ostale dokumente, star je 3 in pol let. Cena zanj je običajna ,kot za hišnega ljubljenčka, kljub temu, da je bil kupljen po ceni vzrejnega samčka in pripeljan na visoke potne stroške iz tujine.
Prosim, da pišete resnično le osebe brez drugih živali in manjsih otrok, saj mu želimo resnično umirjeno prilagajanje v novi dom.
Za ostale informacije nas kontaktirajte v zasebna sporočila, prosim pripišite tudi kaj o sebi..
Mogoče še tole: smo vzrejališče zato ni nič nenavadnega , da imamo na voljo mačkončke različnih starosti. Hvala.

 

Sprejemamo rezervacije za BICOLOUR barvo

Sprejemamo še zadnje rezervacije za BICOLOUR pasemske britančke, ki jih pričakujemo v kratkem..prevzemi bodo predvideni ob koncu maja 2019…starša sta Haile Tribeka Assortik *RU bri-g03 & Lord Honeybears* AU bri-a <3 <3 <3 fotografiji staršev priloženi..slike bicolour mladičkov so iz prejšnjega legla in so simbolne.

Smo vzrejališče pasemskih britank iz Celja. Vsi naši mucki imajo slovenski rodovnik, so veterinarsko pregledani dvakrat cepljeni,, čipirani, imajo potni list ,uredimo pa vam tudi prenos lastništva ter sterilizacijo/kastracijo ter vpis v centralni register.

Za ostale informacije nas pokličite na 031 664 027 ali pišite na info@kikicattery.info…ne pozabite pripisati še nekaj več o vas samih ter vaših izkušnjah. Spremljate nas lahko na https://www.facebook.com/kikicattery.britanka/